Produkte

Lista e Produkteve

Alteas One NET

Kategoria: Kaldaja
Marka: Ariston

Kaldaja me kondensim me diafragmë të lartë, dizajn italian dhe efikasitet termik

 

 / Shkëmbyes i ri XtraTech ™ në çelik inox * Ariston, me prevalencë të lartë 

/ Seksionet e kalimit të shkëmbimit + 142%  në krahasim me versionin e mëparshëm

 / Panel i qelqit i shkrifët dhe rezistent ndaj gërvishtjeve

/  Ekran i madh, dhe ndërfaqje e prekshme

 / Sistem ndezje, kontroll i djegies elektronike

 / Transformim i gazit nga menuja teknike

 / Klasa A + në ngrohje, në sajë të termostatit Cube e sondës së jashtme të përfshirë në seri.

 / Raporti i modulimit 1:10

 / Lidhja Ariston NET e përfshirë në kaldaje

 / Protokolli i komunikimit BusBridgeNet®

 / Funksioni AUTO, Comfort

 / Funksioni i ri CARE, kujtesë automatike për mirëmbajtjen rutinë.

 / Instalimi në vende të mbrojtura pjesërisht

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio