Produkte

Lista e Produkteve

GENUS PREMIUM EVO

Kategoria: Kaldaja
Marka: Ariston

-Kaldaje murale me kondensim, me rapot të 1:10 dhe me pompë të plotë modeluese
-Dizajn italian
-Efikasitet te larte
-Komfort maksimal

EFICENCA E ENERGJISË

 • Me teknologjinë e saj të kondensimit, Genus Premium Evo ju falë kursim të energjisë deri 35% në faturën tuaj të gazit.
 • Kursimi më i madh i energjisë është i garantuar falë pompës së plotë moduluese që lejon kursimin prej 30% në konsumin tuaj elektrik, krahasuar kjo me një pompë tradicionale.
 • Shtimi i “funksionit AUTO”, me aksesorë modularë të temoregulacionit ,shmang luhatjet e temperaturës dhe rrjedhimisht siguron konsumim të reduktuar.

DEZAJNI DHE TEKNOLOGJIA

 • Genus Premium EVO ofron dizajnin më të mirë të kënaqshëm të kategorisë së saj,në sajë të studimit të saktë të linjave dhe të formës së jashtme.
 • The Wide Dot Matrix Backlit lejon përdorim të lehtë, kontroll të plotë të gjithë paramentrave dhe shikueshmërinë e kodeve të gabuara të autodiagnostikuara.
 • Genius Premium Evo ofron një funksion të plotë të sistemit: fal protokollit të komunikimit me teknologjinë bus bridgenet dhe panelin e komandimit Sensys, nderfaqa e sistemit ju lejon të menaxhoni lehtë të gjithë komponentët e sistemit tuaj (modulet hidraulike, sistemet djellore,cilindrat...).

KOMFORT

 • Qetësia maksimale dhe komforti akustik do të jenë në shtëpitë tuaja:Genus Premium Evo ka një silenciator të ri të optimizuar,panele me zhurma,dhe shumë pak cikle on-off falë pompës së plotë modeluese.
 • Rregullim shumë i saktë i fuqisë sipas kërkesës efektive të nxehtësisë në sajë të raportit të modulimit 1:10.
 • Përputhmëria me pajisjen modulatore të termorregullatorit dhe «Funksioni AUTO» shmangin luhatjet e temperaturës, duke ofruar një temperaturë konstante për komoditetin maksimal termik.
 • « Funksioni Komfort» jep ujë të menjëhershëm të nxehtë, për 30', pas tërheqjes së parë, duke zvogëluar kohën e pritjes. Akoma më shumë ujë të ngrohtë në familje arrihet fal uljes së shkembimit të ujit të ngrohtë sanitare.

 CILËSIA

 • Genus Premium Evo është i prodhuar me materialet më të mira në treg: çelik inox  i përdorur si për shkëmbyesin primar të nxehtësisë,  ashtu edhe për shkëmbyesin sanitar, garanton  besueshmëri të lartë dhe jetëgjatësi te ciklit;
 • Shtimi i filtrit të kthimit të nxehtësisë mbron bojlerin nga akumulimi i papastërtive të ujit;
 • Përdorimi i sistemeve anti seizing parandalon ngrirjen dhe akumulimin në shkallë, duke mbrojtur jo vetëm
 • bojlerin në mur,por edhe sistemin tuaj në tërësi;
 • Ventilatori modulant fal një rrjedhje të saktë të ajrit në mënyrë që të lejojë djegie të mirë;
 • Çelësi i presionit minimal i integruar garanton mbrojtjen e bojlerit nga kushtet e punës në presion të ulët;

 

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio