Produkte

Lista e Produkteve

KAIROS FAST CD2

Kategoria: Panel Diellor
Marka: Ariston

Cilësi maksimale, efikasitet dhe siguri
të ngrohjes, duke shpenzuar më pak.

Kontroll i integruar elektronik në të gjithë sistemin

Komponentët e qarkut diellor para-dimensionuar dhe para-montuar

Efficienza maksimale me një mirëmbatje minimale.

Raporte të plota mbi funksionimin e sistemit dhe shfrytëzimin të energjisë së rinovueshme

Kolektor diellor me absorbues selektiv tubolar alumini 

Kolektor diellor me xham të ngurtësuar dhe transparencë të lartë

Panel diellor për instalim vertikal në terren (modeli TR) dhe për instalim në çati të pjerrëta (modeli TT)

Kontrolli Sensys në sistemin e paisjes

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio