Produkte

Lista e Produkteve

KAIROS FAST CD1

Kategoria: Panel Diellor
Marka: Ariston

Sistem diellor me efikasitet të lartë dhe me qarkullimin natyror në ngrohjen e ujit.

 / Kontroll i integruar elektronik në të gjithë sistemin

 / Komponentët e qarkut diellor para-dimensionuar dhe para-montuar

 / Eficenca maksimale me një mirëmbatje minimale.

 / Raporte të plota mbi funksionimin e sistemit dhe shfrytëzimin të energjisë së rinovueshme

 / Kolektor diellor me absorbues selektiv tubolar alumini

 / Kolektor diellor me xham të ngurtësuar dhe transparencë të lartë

 / Panel diellor për instalim vertikal në terren (modeli TR) dhe për instalim në çati të pjerrëta (modeli TT)

 / Kontrolli Sensys në sistemin e paisjes.

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio