Produkte

Lista e Produkteve

NIMBUS COMPACT S-M

Kategoria: Pompe Ngrohje
Marka: Ariston

 

NIMBUS COMPACT S-M

-Pompë ngrohje Split/Monoblock, ajri / uji për ngohje ambjenti, ftohje dhe ujë te ngrohtë sanitar

-Jashtëzakonisht efikase edhe në klimat e ftohta, me integrues 2 kW + 2kW elemente për rehati te garantuar në çdo situatë

-Fale lidhjes standarte te perhershme nepermjet portes Light (Light Gateway), behet e mundur kontrolli ne distance, dhe monitorimi i konsumit per temperaturen e nje zone.

-Menaxhimi i sistemit Sensys dhe sensori i rregullimit te temperatures se jashtme jane te perfshira ne standart

-Njesia e mbrendshme (600x600) Ultra-Compact, me cilinder te integruar, 180l te ujit te ngrohte dhe spirale/ serpentinë te zgjeruar

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio