Produkte

Lista e Produkteve

BLU R EVO

Kategoria: Boiler
Marka: Ariston

BLU R EVO
-Performancë e lartë
-Kursim maksima

BLU R EVO ofron më shumë ujë të ngrohtë,
krahasur me bolierët tradicionalë.
Performancë më e lartë, rehati më e madhe
dhe me shumë kursim të energjisë.

BLU R EVO ofron gjithashtu:

/Dizajn ekskluziv
/Sasi e lartë e ujit të ngrohtë
/Izolim poliuretani në strukturë
/Cilësime për rregullim manual të temperaturës
/Anodë magnezi
/Valvula e sigurisë testuar në 8 bar
/Bolier i testuar në 16 bar
/Termostat sigurie bipolar

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio