Produkte

Lista e Produkteve

BLU ECO EVO

Kategoria: Boiler

  BLU ECO EVO
-Kursim maksimal
-Performancë e lartë
-Siguri absolute

Zgjidhja ideale, që ofron në të njejtën kohë
kursim të energjisë ,siguri e performancë maksimale.
Duke përdorur teknologjinë ECO EVO të sistemit Flexomix + Best
dhe të paketën ABS, BLU ECO EVO kursen 14%
të energjisë elektrike vjetore.

 BLU ECO EVO ofron:

/ Dizajn ekskluziv
/ Rregullim preciz dhe i përshtatshëm
   i temperaturës
/ Funksion ECO/EVO
/ Instalim i thjeshtë
/ Anodë magnezi
/ Valvul sigurie e testuar në 8 bar
/ Komfort maksima

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio