Produkte

Lista e Produkteve

BLU1 ECO

Kategoria: Boiler
Marka: Ariston

 

1.PERFORMANCË E LARTË

 • / Teknologjia WaterPlus*: jep deri në 16%** më shumë ujë të
    ngrohtë në dispozicion.
 • / Funksioni Eco Evo i mundësuar nga CoreTech: mundëso
    deri në 14% kursim të energjisë.

2. COMFORT I PLOTË

 • / Cilësime për rregullim manual dhe të saktë të temperaturës
 • / Ikona "Ready" e dushit, e cila tregon disponueshmërinë e parë të dushit
 • / Funksioni T-MAX për të shmangur të papriturat e ujit të nxehtë


3. CILËSI E PËRHERSHME

 • / Materiali i fortë izolues (poliuretani/polyurethane)
 • / Anodë magnezi e mbivendosur për të luftuar gërryerjen
 • / Dizajn Italian
 • / Vizualitet modern me "valë harmonike"
 • / Vizualizimi përmes sistemit LED për një feedback
 •   të lehtë dhe të shpejtë të produktit
 • / Ndërfaqe intuive SMART

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio