Produkte

Lista e Produkteve

CARES PREMIUM

Kategoria: Kaldaja
Marka: Ariston

Comforti i dëshiruar në menyrën më të lehtë

EFICENCA E ENERGJISË

 • Me teknologjinë e saj të kondensimit, Cares Premium ju fal kursim të energjisë deri 35% në faturën tuaj të gazitit krahasuar kjo me nje kaldaje tradicionale 10-vjecare.
 • Kursimi më i madh i energjisë është i garantuar falë pompës së
 • plotë moduluese ,krahasuar kjo me një pompë tradicionale;

 DIZAJNI DHE TEKNOLOGJIA

 • Sistemi Cares Premium ofron një dizajn tërheqës, plotësisht të konceptuar në itali duke qenë shprehje e nje tradite unike e dizajnit
 • Ekrani LCD, i projektuar për lehtësi maksimale në përdorim lejon, menaxhim të plotë të të gjithë paramentrave dhe shfaq të gjitha kushtet e punës së kaldajes.
 • Me nderfaqen (layout) e re të brendshme, të ridizejnuar plotësisht, instalimi dhe mirëmbajtja janë më të lehta dhe më të shpejta, duke ju ndihmuar të reduktoni kohën e mirëmbajtjes

KOMFORTI

 • Prania e shkëmbyesit të nxehtësisë sanitare garanton menjëherë ujë të ngrohtë të mbrendshëm;
 • Me shtimin e një chronothermostat-i, ju mund të menaxhoni me lehtë sipas nevojave temperaturën e dhomës tuaj;;
 • Zgjerimi i enës (vassel) në shkallë rritëse dhe gjeometria e optimizuar e shkëmbyesit të nxehtësisë e bëjnë bojlerin të përshtatshëm për ngrohje të zonave të mëdha;

 

CILËSIA

 

 • Ndërfaqa (layout) e re e mbrendshme prej metali e bën Cares Premium dhe
 • më rezistent, duke garantuar nje cikel më të gjate dhe 100% qëndrueshmëri;
 • Cares Premium është testuar në funksionimin maksimal për 11000 orë në kushtet më të
 • vështira të punës, për të siguruar besueshmëri më të lartë në kohë dhe një nivel më të lartë të cilësisë;
 • Shtimi i filtrit të kthimit të nxehtësisë mbron bojlerin nga akumulimi i papastërtive të ujit, si dhe funksioni
 • i spastrimit të ajrit mbron nga akumulimi i ajrit;
 • Përdorimi i sistemeve anti-seizing parandalon ngrirjen dhe akumulimin në shkallë, duke mbrojtur jo vetëm bojlerin në mur, por edhe sistemin tuaj në tërësi.

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio