Produkte

Lista e Produkteve

PRO1 ECO

Kategoria: Boiler
Marka: Ariston

PRO1 ECO

Bolier Elektrik

1.PERFORMANCË E LARTË

/ Teknologjia WaterPlus*: ofron deri në 16%** më shumë ujë të
ngrohtë

/ Funksioni Eco Evo i mundësuar nga CoreTech: i cili mundëso
deri në 14% më shumë kursim të energjisë


2. COMFORT I PLOTË

/ Cilesime për rregullim manual dhe të saktë të temperaturës

/ Ikona "Ready" e dushit e cila tregon disponueshmërinë e parë të dushit

/Funksioni T-MAX për të shmangur të papriturat e ujit të nxehtë

 

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio