Produkte

Lista e Produkteve

LYDOS PLUS

Kategoria: Boiler
Marka: Ariston

LYDOS PLUS

Bolier Elektrik me

  • Performancë e lartë
  • Komfort i plotë
  • Cilësi e përhershme
  • Dizajn Exclusiv
  • Gama: Vertikale 50,80,100 l

1.PERFORMANCË E LARTË
/ Teknologjia WaterPlus*:
jep deri në 16%** me shumë ujë të ngrohtë
/ Funksioni ECO EVO i mundësuar nga CoreTECH: mundëson
14% më shumë kursim të energjisë
/ Në përputhje me rregulloren kryesore të ESWH


2. COMFORT I PLOTË
/ Me programim javor deri në 2 cikle ngrohje në ditë.
/ Ikona "Ready" që tregon disponueshmërinë
e parë të dushit
/ Vizualizimi (tregueshmëria) i kohës së mbetur të
ngrohjes para se të arrijnë temperaturën e caktuar.
/ Mënyra pushuese për të kursyer energji
gjatë një shkëputje te gjatë.
/ Sistemi absolut i sigurisë duke ruajtur
funksionimin sistematik të produktit.


3. CILËSI E PËRHERSHME
/ Material izolues Premium dhe të qëndrueshëm mjedisor
/ Anode magnezi e mbivendosur për të luftuar gërryerjen

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio