Produkte

Lista e Produkteve

VELIS EVO PLUS

Kategoria: Boiler
Marka: Ariston

VELIS EVO PLUS “INTELIGJENCA E REHATISË”

Dizenjuar per nje vendosje komode
/
Boiler super silencioz
/
Ekran inteligjent me prekje BLUE TECH që tregon numrin e dusheve disiponibël dhe kohen e pritjes
/
Insialim fleksibel (vertikal/horizontal)
/
Kualitet dhe siguri
/
Programim ditor
/
Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë
/
Veshje prej titani e depozitës
/
Bolier me dopjo strukture, me kapacitet 50/80/100 l

EKRAN INTELIGJENT ME PREKJE BLU-TECH ME PROGRAMIM TË PËRSHTATUR PËR KURSIM MAKSIMAL

Me aftesitë e larta teknologjike, Velis Evo Plus përbën një standart të ri të kompletuar të komfortit.
-STRUKTURË INTELIGJENTE ME DY DEPOZITA ,KOMFORT I DYFISHTË

-FALE FUNKSIONIT CORE-TECH BOLIERI , RIPROGRAMOHET NË BAZË TË RUTINËS TUAJ TË PËRDITSHME

-PËR NJË KOMFORT TË GARANTUAR TË PËRHERSHËM

VELIS EVO PLUS është bolier elektronik, marka Ariston, lider ndërkombetar në tregun e rehatisë termike.
VELIS EVO PLUS është bolier që ofron qëndrueshmëri dhe besueshmëri të lartë dhe me kalimin e kohës.
Është gjithashtu i përshtatshëm për nivele të ndryshme kapaciteti sipas nevojave.

Struktura inovative e komponentëve të brendshëm lejon dy kaldaja të jenë të kontrolluara në mënyrë të pavarur dhe fleksibile, me një fuqi maksimale të absorbuar prej 1.5 kW.
Velis Evo Plus ju lejon të keni sasinë e ujit të ngrohtë, për një dush të nevojshëm, në një kohë reduktuese.

 

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio