Produkte

Lista e Produkteve

BLU1 ECO SLIM

Kategoria: Boiler
Marka: Ariston

KOMFORT I PLOTË

  • Cilësime për rregullime manuale dhe të sakta të temperaturës
  • Ikona "ready "që tregon disponueshmërinë e dushit në momentin kur ai është gati 
  • Functioni T-MAX për të përballuar nevojat e papritura të ujit të nxehtë 
  • Funksioni i sigurisë absolute duke ruajtur funksionimin e mirë të produktit

CilËSIMET E PËRGJITHSHME

  • Material izolues i fortë (polyurethane)
  • Anodë magnezi për të luftuar gërryerjen
  • Cilesi e lartë titani në kazan

Skeda Teknike

Pyet per kete produkt

Markat qe perfaqesojme

© 2017 ThermoService Albania. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio